Çipura Buğulama Tarifi




Malzemeler


·         1 Kilo Çipura

·         3 Adet Orta Boy Soğan

·         3 Adet Orta Boy Patates

·         1 Adet Limon

·         1 Çay Kaşığı Tuz

Tarifi

Temizlediğiniz çipuraların her iki yanına bıçakla 3 adet çizik atın. Patatesleri yarım ay şeklinde, soğanları ise yuvarlak halkalar şeklinde, limonlarıda ince ince halkalar şeklinde doğrayın. Fırın tepsisinin altını sıvı yağ ile yağlayın ve tüm malzemelerinizi güzelce sıralayın. Altını ve üstünü tuzluk yardımı ile tuzlayın ve önceden 180 derece sıcaklıkta ısıttığınız fırında 40 dk kadar pişmeye bırakın. Duruma göre pişme süresini arttırın yada azaltın. Afiyet olsun.

İLGİLİ KONULAR



Çipura Buğulama Tarifi































Copyright © 2015, Lezzetli Balık Tarifleri. Tüm Hakları Saklıdır.