Levrek Buğulama Tarifi
Malzemeler

·         1 Kilo Levrek

·         3 Adet Orta Boy Soğan

·         3 Adet Orta Boy Patates

·         1 Adet Limon

·         1 Çay Kaşığı Tuz

Tarifi

Levrekleri özenle temizledikten sonra yıkayın ve suyunu süzerek tuzlayın. Fırın tepsisini yağlayarak levrekleri üzerine dizin. Patateslerin ve soğanların kabuklarını soyun istediğiniz ebatlarda doğrayarak fırın tepsisine yerleştirin. Limonu ince halkalar şeklinde doğrayarak malzemelerin yanına yerleştirin. Fırını 180 derece sıcaklıkta ısıtın ve tepsiyi yerleştirerek 40 dk kadar pişmeye bırakın. Eğer yumuşak ve sulu kıvamda seviyorsanız fırın tepsisinin üzerini folyo ile kaplayın. Afiyet olsun.

İLGİLİ KONULAR



Levrek Buğulama Tarifi































Copyright © 2015, Lezzetli Balık Tarifleri. Tüm Hakları Saklıdır.